Google AdWords

Google AdWords

Google AdWords har en øjeblikkelig indflydelse på din trafik, din omsætning og din eksponering, når du rammer side 1 på verdens største søgemaskine.

Vores certificerede Google AdWords strategier er designet til at imødekomme dine målsætninger og dit budget. Vi tilbyder at håndtere dine search, video, display, Google+, Google My Business og remarketing på Googles netværk, og holder dig hele tiden orienteret om udviklingen.

Hos Haardeng Marketing sætter vi en ære i at hjælpe vores kunder med at nå sine målsætninger online. Vi administrerer vores kunders konti, og sørger hele tiden for at afrapportere de vigtigste data og tal som eksempelvis pris, antal klik, resterende budget samt konverteringsraten.

Grundet vores Google AdWords certificerede personale, vores mange års erfaring og vores behov for en tæt dialog med vores kunder, leverer vi altid resultater der gør alle rundt om bordet tilfredse. Med en resultatorienteret markedsføring og den ekstra trafik dette medfører, kræves det også data bliver rapporteret flittigt, fleksibelt og nemt.. Og det er vi gode til!

 

Google search (PPC)

Search annoncering (Google AdWords) er den hurtigste måde at komme op på Googles første side. Vi holder hele tiden øje med dine klikpriser, dit investeringsafkast og dine placeringer. 

Google AdWords Remarketing

Hold fast i dine mulige kunder og besøg, og få dem til at vende tilbage til dine ydelser og produkter online. Vi opsætter remarketing kampagner der "vækker" de brugere der allerede har vist en interesse.

Google+ og Google My business

Har din virksomhed, dine ydelser eller dine produkter brug for mere eksponering? Vi tilbyder at opsætte en professionel Google+ eller My business konto, designet til at finde dine kunder.

Google AdWords Displaynetværk

Vi tilbyder at opsætte og lancere dine Google display bannere i henhold til dine ønsker og målsætninger. Som certificeret Google partner, kan vi håndtere både opsætning og det grafiske arbejde, så du blot oplever endnu mere eksponering.

Video annoncering på Youtube

Hos os er online markedsføring et speciale. Vi tilbyder at hjælpe din virksomheds/brands eksponering, ved at opsætte og lancere videokampagner på Googles netværk - herunder annoncering direkte i YouTube.

500,-

Du bestemmer selv dit månedlige Google AdWords budget

Nr.1

Få en side 1 placering på dine vigtigste søgeord

100%

Vi målretter din annoncering så du får de rigtige besøgende

315

Vi udnytter Googles netværk og skaber endnu flere besøgende