Google Analytics

Google Analytics kræver erfaring og forståelse

Få sparring om besøg, trafikkilder og værdien af samme.

En komplet og præcis analyse

Kun med den rette strategi opnår du succes med dine ydelser eller produkter online. Det kræver ligeledes en korrekt opsat Google Analytics konto, der nemt giver dig et overblik over dine besøg og dine brugers adfærd.

Vi arbejder altid i tæt samarbejde med vore kunder og gør det typisk ved at gennemgå den enorme mængde data der kommer ind i Google Analytics. Hos os er vi eksperter i at fortolke de tal, grafer og udtryk statistikværktøjet er bygget op af, og kan i den forbindelse altid ”oversætte” den store mængde data som er resultatet af værktøjets output. Med vores erfarende forståelse af Google Analytics, tilbyder vi en præcis og meningsfuld sparring om den trafik du modtager.

Få hjælp til Google Analytics

Lad os hjælpe dig med opsætningen, analysen og oprettelsen af de rapporter du har brug for. Har du behov for det, får vi også Google Analytics til automatisk at sende dig den information du har brug for på e-mail. Google Analytics kan nemlig være en jungle, der hurtigt kan forbruge din dyrebare tid, som du i sidste ende skulle have haft brugt på noget andet. Så lad os håndtere det – så du kan bruge tid på det du er bedst til.

Holistisk tilgang til Analytics data

Informationen i de rapporter vi opsætter giver dig 100% gennemsigtighed, der i sidste ende hjælper dig til at forstå meningen med en holistisk online marketing strategi. Arbejdet med Google Analytics er i vores øjne en tilbagevendende indsats. 

Rapportering og sparring

Med øget indsigt i data om besøg, trafikkilder og brugeradfærd kommer også den rette sparring. Vi er eksperter i effektivt at rapportere den data du har brug for, så din virksomhed kan nå den aftalte målsætning.

Gennemgang af din Google Analytics konto

Vi tilbyder en komplet gennemgang af din Google Analytics konto og er eksperter i opsætningen af filtre, automatiske rapporter, event tracking, tunnel visualisering, konverteringssporing, assisterede konverteringer, tilknytning af Google AdWords, statistik om omsætning, statistik om forbrug, tilknytning af webshop data, besøgsflow, målopsætning og alle de andre omfattende muligheder værktøjet tilbyder. Ring eller skriv til os allerede i dag, og få en uforpligtende snak om dine målsætninger og behov.