Vi er et full-service online markedsføringsbureau

Vi ved, at du vil få meget mere ud af, kun at have 1 kontaktperson gennem hele processen.

Full-service online markedsføringsbureau

Velkommen hos Haardeng Marketing. Vi er et lille, men stærkt team der holder fast i værdierne; Gennemsigtighed, præcision og succes for vores kunder. Kontakt os og find ud af hvorfor du bør handle med en virksomhed der, "er helt nede på jorden". På den lange bane giver det nemlig mening at tale samme sprog... Fra start af!

Haardeng Marketing er startet som en lille virksomhed, bestående af 2 brødre med 10 års erfaring, med henblik på at simplificere tråden; ”Fra ide til Lancering”. Ofte er det nemlig her at tingene går galt, da forventningerne næsten aldrig bliver afstemt, kunde og bureau imellem. I vores optik er der altid for mange ”kokke” omkring den varme grød. Alt for mange personer og afdelinger der involverer sig i dit projekt…

Hos os administrerer vi alt fra de simple små rettelser på hjemmesider eller webshops, til de store omfattende SEO strategier med søgeords- og tekniske analyser og kompleks afrapportering. Vores vision er nemlig at gøre det nemt for alle, ved at give dig muligheden for, kun at have 1 sted at skulle ringe eller skrive til, når du har brug for sparring eller hjælp til dine online indsatser.

Kristian Haardeng Larsen
Partner

"Min største styrke er min kreativitet og min måde at "tænke ud boksen" på. Jeg er fokuseret, præcis og kvalitetsbevidst og har en høj loyalitet og forpligtelse til det arbejde jeg udfører."

Mathias Larsen
Partner

"Min største styrke ligger i den fleksibilitet jeg har opnået gennem varierende arbejdsopgaver, hvilket har givet mig kendskab og indsigt i de fleste områder online - lige fra implementering af komplekse webløsninger til online markedsføring"

Få et data overblik

I en uformel tone

VORES VISION

At være den mest pålidelige, seriøse, gennemsigtige og præcise leverandør af online marketing ydelser.