FACEBOOK ANNONCERING


Facebook bliver hele tiden en mere populær platform for virksomheder at annoncere på. Det er der en helt klar grund til, da præcisionen i annoncetyperne, samt segmenteringen er guld værd. Med meget få midler kan man faktisk nå ud til præcis de mennesker, i den rette alder, det rette køn og meget mere. Har man samtidig lagt en korrekt sporing på sin hjemmeside (En Facebook pixel), kan man efterfølgende vælge kun at vise sine ydelser til de personer der allerede har været forbi din hjemmeside. Begrebet hedder Facebook retargeting og er i dag en uundværlig del af markedsføringen.

På de sociale medier gælder det om at være tilstede, og hele tiden gøre opmærksom på sine ydelser og produkter. Det kræver en professionel opsætning af kampagnen, den rette strategi, professionelt grafisk materiale med det rette budskab og den rette erfaring for at få det til at lykkes. Vi kan hjælpe dig med opsætning og produktionen af alle elementerne, og sørger samtidig også for, at budskabet når ud til det rette publikum. Med en præcist opsat Facebook annoncering øger vi dine muligheder, for at dele dit budskab til de rette mennesker. Vi sørger for alt det praktiske i baggrunden og holder hele tiden øje med kvaliteten, effektiviteten og interaktionen i din kampagne. På den måde kan du få tid til det du er bedst til, og samtidig opretholde den rette service til din kunder og besøg.

FACEBOOK ANNONCERING


Facebook bliver hele tiden en mere populær platform for virksomheder at annoncere på. Det er der en helt klar grund til, da præcisionen i annoncetyperne, samt segmenteringen er guld værd. Med meget få midler kan man faktisk nå ud til præcis de mennesker, i den rette alder, det rette køn og meget mere. Har man samtidig lagt en korrekt sporing på sin hjemmeside (En Facebook pixel), kan man efterfølgende vælge kun at vise sine ydelser til de personer der allerede har været forbi din hjemmeside. Begrebet hedder Facebook retargeting og er i dag en uundværlig del af markedsføringen.

På de sociale medier gælder det om at være tilstede, og hele tiden gøre opmærksom på sine ydelser og produkter. Det kræver en professionel opsætning af kampagnen, den rette strategi, professionelt grafisk materiale med det rette budskab og den rette erfaring for at få det til at lykkes. Vi kan hjælpe dig med opsætning og produktionen af alle elementerne, og sørger samtidig også for, at budskabet når ud til det rette publikum. Med en præcist opsat Facebook annoncering øger vi dine muligheder, for at dele dit budskab til de rette mennesker. Vi sørger for alt det praktiske i baggrunden og holder hele tiden øje med kvaliteten, effektiviteten og interaktionen i din kampagne. På den måde kan du få tid til det du er bedst til, og samtidig opretholde den rette service til din kunder og besøg.