EN PRÆCIS OPSAT PLATFORM


For at sikre den absolut bedste platform for vores kunder, kræver det at alle de indledende “øvelser” bliver igangsat. Du vil derfor opleve, at vi sætter en masse op i baggrunden inden vi overhovedet kan komme i gang med din Facebook annoncering. Denne indledende fase er vigtig for os, men i særdeleshed også for vores kunder. Som standard i vores pakker:

 

 • Professionel virksomhedsprofil
 • Tilknytning af Business Manager
 • Segmentering af målgruppe
 • Tilknytning af Facebook-pixel
 • Opsætning af re-targeting målgruppe
 • Konverteringssporing fra social trafik
 • Opsætning af annoncekampagne
 • Professionel afrapportering
 • Facebook effektrapportering
 • Gratis support

EN PRÆCIS OPSAT PLATFORM


For at sikre den absolut bedste platform for vores kunder, kræver det at alle de indledende “øvelser” bliver igangsat. Du vil derfor opleve, at vi sætter en masse op i baggrunden inden vi overhovedet kan komme i gang med din Facebook annoncering. Denne indledende fase er vigtig for os, men i særdeleshed også for vores kunder. Som standard i vores pakker:

 

 • Professionel virksomhedsprofil
 • Tilknytning af Business Manager
 • Segmentering af målgruppe
 • Tilknytning af Facebook-pixel
 • Opsætning af re-targeting målgruppe
 • Konverteringssporing fra social trafik
 • Opsætning af annoncekampagne
 • Professionel afrapportering
 • Facebook effektrapportering
 • Gratis support