NY HJEMMESIDE


Få opsat en helt unik hjemmeside i responsive webdesign så det tilpasser sig alle platforme, som mobiltelefoner eller tablets. Vi går nemlig ikke på kompromis med anvendelighed og brugervenlighed, men fokuserer i stedet på at din investering i en ny hjemmeside skal holde en høj professionel standard. Dette har en betydning for dit online udtryk over for dine kunder, men i særdeleshed også for din fremadrettet søgemaskineoptimering, Google AdWords, Facebook annoncering eller andre mulige online markedsførings tiltag.

Vi arbejder hovedsageligt i WordPress, da det er det nemmeste og mest anvendte system i dag, og har her mange års erfaring. Din nye hjemmeside vil derfor som udgangspunkt blive opsat heri. Har du allerede en hjemmeside online, er dette ikke noget problem, da vi nemt kan arbejde sideløbende med din eksisterende løsning. Du kan oven i købet selv følge med i udviklingen af din nye hjemmeside, da du får adgang til et testdomæne hvorpå vi arbejder. Først når du har godkendt vores designoplæg, lancerer vi det hele på én gang og overskriver herved dit gamle indhold og opbygning.

Enkelt, effektivt og nemt for os alle!

NY HJEMMESIDE


Få opsat en helt unik hjemmeside i responsive webdesign så det tilpasser sig alle platforme, som mobiltelefoner eller tablets. Vi går nemlig ikke på kompromis med anvendelighed og brugervenlighed, men fokuserer i stedet på at din investering i en ny hjemmeside skal holde en høj professionel standard. Dette har en betydning for dit online udtryk over for dine kunder, men i særdeleshed også for din fremadrettet søgemaskineoptimering, Google AdWords, Facebook annoncering eller andre mulige online markedsførings tiltag.

Vi arbejder hovedsageligt i WordPress, da det er det nemmeste og mest anvendte system i dag, og har her mange års erfaring. Din nye hjemmeside vil derfor som udgangspunkt blive opsat heri. Har du allerede en hjemmeside online, er dette ikke noget problem, da vi nemt kan arbejde sideløbende med din eksisterende løsning. Du kan oven i købet selv følge med i udviklingen af din nye hjemmeside, da du får adgang til et testdomæne hvorpå vi arbejder. Først når du har godkendt vores designoplæg, lancerer vi det hele på én gang og overskriver herved dit gamle indhold og opbygning.

Enkelt, effektivt og nemt for os alle!