DIT WEBSITE I PROFESIONELLE HÆNDER


I Haardeng Marketing har vi over 10 års erfaring indenfor produktion, opsætning og implementering af alle typer hjemmesider. Du vil derfor opleve, et stort overskud og en professionel forståelse for dine behov og ønsker, når du skal have lavet et nyt webdesign hos os. Ordet webdesign er sammentrækningen af ordene web og design, og vi kan naturligvis begge dele til fingerspidserne. Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse med resultatet så snart designet er lanceret. Derfor bruger vi ekstra mange kræfter på at ramme lige nøjagtig det design du forventede.

Har du kun brug for et nyt design?

Har du allerede en lanceret en ny hjemmeside, men leder efter en unik designer til et redesign af din eksisterende løsning, så kan vi også sagtens hjælpe dig her. Vi har i mange år samarbejdet med andre web-bureauer og herigennem kun virket som designere. Vi laver hele projektet professionelt i Photoshop, og går efterfølgende i et tæt samarbejde med virksomheden der efterfølgende skal implementere designet for dig. Da vi kender til mange forskellige systemer, kan vi nemt ramme de krav og specifikationer dit CMS måtte have.

DIT WEBSITE I PROFESIONELLE HÆNDER


I Haardeng Marketing har vi over 10 års erfaring indenfor produktion, opsætning og implementering af alle typer hjemmesider. Du vil derfor opleve, et stort overskud og en professionel forståelse for dine behov og ønsker, når du skal have lavet et nyt webdesign hos os. Ordet webdesign er sammentrækningen af ordene web og design, og vi kan naturligvis begge dele til fingerspidserne. Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse med resultatet så snart designet er lanceret. Derfor bruger vi ekstra mange kræfter på at ramme lige nøjagtig det design du forventede.

Har du kun brug for et nyt design?

Har du allerede en lanceret en ny hjemmeside, men leder efter en unik designer til et redesign af din eksisterende løsning, så kan vi også sagtens hjælpe dig her. Vi har i mange år samarbejdet med andre web-bureauer og herigennem kun virket som designere. Vi laver hele projektet professionelt i Photoshop, og går efterfølgende i et tæt samarbejde med virksomheden der efterfølgende skal implementere designet for dig. Da vi kender til mange forskellige systemer, kan vi nemt ramme de krav og specifikationer dit CMS måtte have.