ANNONCER PÅ INSTAGRAM

Nemt, enkelt og yderst effektivt!

KONTAKT OS

Annoncer på Instagram vinder frem på de sociale platforme

Opsætningen af annoncer på Instagram er blevet markant lettere at tilgå samt administrere. Efter at Facebook i 2012 opkøbte den lille virksomhed for knap 6 milliarder kroner, er softwaren blevet tilknyttet Facebooks business manager (modul til annonceadministration)

I dag kan man nemt vælge også at annoncere på Instagram automatisk, når man opsætter sine annoncer, hvilket gør det hele lidt nemmere.

Det er ikke opsætningen der er udfordringen

Så snart man er online med en annonce på Instagram vil man også opleve en markant nedadgående forskel på interaktionen. Instagrams brugere er nemlig ikke lige så “nemme” at få til at læse og se dine billeder. Her er platformen nemlig hovedsageligt opsat på baggrund af billeder og video. Man skal derfor aldrig tro, at Instagram annoncering er et hurtigt fix til flere følgere, likes eller besøg på hjemmesiden.

Det handler om kvaliteten i dine billeder

Hvis du vil have en chance for at stå ud mellem alle de utallige af andre opslag, kræver det, at dine opslag, billeder eller videoer er interessante og i høj kvalitet. Vælger du at se bort fra dette, vil du hurtigt bemærke, at dine annoncekroner forsvinder mellem dine hænder. Skab et budskab, et blikfang og et flot motiv så er du på rette vej

Vi kender vejen til succes på Instagram

Siden 2012 har vi arbejdet på at knække koden på Instagram, og har med mange års erfaring nu fundet opskriften. Vi hjælper til hverdag vores kunder med at nå ud til de rette mennesker på den rigtige måde, og hjælper også gerne dig i gang. Kontakt os derfor og hør mere om hvordan du selv kan komme i gang.

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!