BANNERANNONCER PRISER

Bannerannoncer – Få en professionel grafisk opsætning

KONTAKT OS

Bannerannoncer, priser, opsætning og grafisk hjælp

Bannerannoncering er en vigtig del i markedsføring af dit brand, eller dine ydelser. Med et flot grafisk udtryk kan man få de rette personer til at reagere på dine budskaber. Priserne på bannerannoncering varierer naturligvis, da et banner kan være mange ting. Nogle vælger at holde sig til de mere statiske versioner, hvor andre skal have have mere animerede budskaber.

Begge løsninger er gode på hver sin måde, men afhænger mest af hvilken platform bannerne skal lanceres på. I forbindelse med AdWords annoncering, er det ikke altid de tunge animerede bannere der virker, hvor imod der på de store hjemmesider ofte er tunge versioner med mange animationer.

Få en professionel designer til at hjælpe med det grafiske

Hos os får du altid professionel sparring og produktion af bannere til brug i forbindelse med online markedsføring. I Haardeng Marketing er vi et full-service marketingbureau og har derfor i mange år arbejdet med bannerannoncering på tværs af mange platforme og systemer. Få opsat flotte grafiske bannere, animeret eller statiske, og få dem lanceret på de største hjemmesider i Danmark.

Vores mål er at give dig og din virksomhed den bedste rådgivning når det kommer til online marketing. Vi har derfor stor erfaring med produktion af bannere til brug i online markedsføring. Ring eller skriv derfor til os, hvis du har behov for sparring, priser, hjælp til design, opsætning eller indkøb af bannere.

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!