FACEBOOK ANNONCERING PRISER

Facebook annoncering – Hvad koster annoncerne?

KONTAKT OS

Prisen på EN EFFEKTIV Facebook annoncering afhænger af mange ting

Hvad koster annoncering på Facebook? og hvordan får man de bedste besøg, likes og følgere til den bedste pris? Det hele kommer naturligvis an på, hvordan du vælger at opsætte dine annoncer fra start af. I Facebook’s eget univers (Business Manager) bruges termer som relevansscore, rækkevidde og frekvens bland mange andre. Det kan være svært at finde ud af hvilke typer data man skal grave i for at blive klogere på dette, men en ting er sikkert.

Vælger man at annoncere uden at have styr på sin målgruppe, vil man også vise Facebook, at man ikke har styr på sine modtagere. Dette vil skabe en høj klikpris og en ringe visning. Sørg derfor altid at være præcis når du opsætter dine første Facebook annoncer. På den måde vil du få den absolutte bedste pris på annoncering.

Lad os hjælpe dig i gang med en god Facebook kampagne

Hos os har vi mange års erfaring med at opsætte, planlægge og lancere præcise og effektive annoncer på Facebook, der kan hjælpe din virksomhed med at eksponere produkter eller ydelser. Kontakt os derfor helt uforpligtende og hør mere om hvordan du kommer i gang med en professionel Facebook annoncering. Vi sidder klar ved telefonen, eller besvarer gerne dine mails indenfor 24 timer.

Du kan læse mere om vores priser på opsætning, implementering, segmentering samt lancering af Facebook annoncer her.

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!