HJEMMESIDE PRIS

Hvad koster design, implementering og lancering?

KONTAKT OS

Prisen på en hjemmeside afhænger af dit behov

Hos os bliver prisen på en hjemmeside fastsat udfra dit behov for design, antal menupunkter og evt. andre features. Nogle skal bruge en simpel hjemmeside med få menupunkter, mens andre skal have en langt mere omfattende løsning der eksempelvis indebærer sprogversionering, blogs eller mange undersider. Det er derfor svært at prissætte en hjemmeside på forhånd, da aldrig to opgaver er helt ens.

Det er naturligvis selve designet der tager længst tid at lave, da det er her en dygtig designer bruger det meste af sin tid. Men antallet af menupunkter, undersider og specielle features kan også tage lang tid, da det er her at selve opgavens opfang bliver defineret. Meget af programmeringen (og dermed også tidsforbruget) ligger nemlig i, at få disse elementer til at fungere i designet. Har du også behov for specielle features, som ikke umiddelbart er standard kan dette også have en indflydelse.

Hos os sætter vi pris på din henvendelse om en ny hjemmeside

Vi vil rigtig gerne give dig en pris på din nye hjemmeside og kan også let give dig et hurtigt overslag herpå. Sørg dog for at have styr på hvilke elementer det nye website skal indeholde, samt hvor mange sider det drejer sig om.. På denne måde kan vi nemmest regne på hvor meget det vil koste. Ting du bør overveje i forbindelse med din nye hjemmeside:

  1. Hvor mange sider skal du bruge?
  2. Hvor mange undersider skal du bruge?
  3. Har du flere sprog end dansk?
  4. Kan man købe dine produkter online? (webshop)
  5. Skal man kunne kontakte dig via en formular?
  6. Har du selv teksterne klar? (tekstforfatter)
  7. Skal din hjemmeside søgemaskineoptimeres? (SEO)
  8. Har du en designguide?

Det er derfor vigtigt at du har gjort dig nogle tanker omkring din nye hjemmeside, samt dets funktioner inden du henvender dig til os. På den måde kan vi nemmest sætte en projektbeskrivelse op for dig, og komme igang på den bedste måde.

Vi er et full service online marketing bureau og har mange års erfaring i at projektlede hele hjemmeside opgaven. Du kan derfor med god ro i sindet kontakte os, hvis du vil vide mere om prisen på en ny hjemmeside. Vi sidder klar ved telefonen, eller på mail.

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!