HVAD ER GOOGLE ANALYTICS?

Og hvordan kommer man bedst i gang med at bruge det?

KONTAKT OS

Google Analytics kræver erfaring og forståelse

Hvad er Google Analytics? – Det kan for nogen være svært at forstå – og med god grund, da selve programmet kan være særdeles uoverskueligt. Kort fortalt er Google Analytics en software der sporer al den trafik du får ind på din hjemmeside og efterfølgende rapporterer resultaterne til dig på en nem og overskuelig måde.

Når først du har forstået opbygningen kan du nemt finde frem til dine besøg fra eksempelvis Facebook, Google AdWords eller fra den organiske trafik (SEO).
Vi kan hjælp dig i gang med brugen af Google Analytics. Kun med den rette strategi opnår du nemlig succes med dine ydelser eller produkter online. Det kræver ligeledes en korrekt opsat Google Analytics konto, der nemt giver dig et overblik over dine besøg og dine brugers adfærd. Vi arbejder altid i tæt samarbejde med vore kunder og gør det typisk ved at gennemgå den enorme mængde data der kommer ind i Google Analytics.

Hos os er vi eksperter i at fortolke de tal, grafer og udtryk statistikværktøjet er bygget op af, og kan i den forbindelse altid ”oversætte” den store mængde data som er resultatet af værktøjets output. Med vores erfarende forståelse af Google Analytics, tilbyder vi en præcis og meningsfuld sparring om den trafik du modtager.

Få hjælp til Google Analytics

Lad os hjælpe dig med opsætningen, analysen og oprettelsen af de rapporter du har brug for. Har du behov for det, får vi også Google Analytics til automatisk at sende dig den information du har brug for på e-mail. Google Analytics kan nemlig være en jungle, der hurtigt kan forbruge din dyrebare tid, som du i sidste ende skulle have haft brugt på noget andet. Så lad os håndtere det – så du kan bruge tid på det du er bedst til.

Holistisk tilgang til Analytics data

Informationen i de rapporter vi opsætter giver dig 100% gennemsigtighed, der i sidste ende hjælper dig til at forstå meningen med en holistisk online marketing strategi. Arbejdet med Google Analytics er i vores øjne en tilbagevendende indsats. Med øget indsigt i data om besøg, trafikkilder og brugeradfærd på din hjemmeside kommer også den rette sparring. Vi er eksperter i effektivt at rapportere den data du har brug for, så din virksomhed kan nå den aftalte målsætning.

Gennemgang af din Google Analytics konto

Vi tilbyder en komplet gennemgang af din Google Analytics konto og er eksperter i opsætningen af filtre, automatiske rapporter, event tracking, tunnel visualisering, konverteringssporing, assisterede konverteringer, tilknytning af Google AdWords, statistik om omsætning, statistik om forbrug, tilknytning af webshop data, besøgsflow, målopsætning og alle de andre omfattende muligheder værktøjet tilbyder. Ring eller skriv til os allerede i dag, og få en uforpligtende snak om dine målsætninger og behov.

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!