MARKETING BUREAU KØBENHAVN

Velkommen indenfor hos Haardeng Marketing

KONTAKT OS

Vi er et 100% professionelt online marketing bureau i København

Online marketing er mange ting, som man siger… og det er ikke helt forkert. Det kan involvere alt fra et simpelt opslag på en blog, en ny helt ny hjemmeside eller en stor og omfattende Google AdWords konto. Hos os har vi valgt at samle de elementer i OM branchen som vi er bedst til, og efterfølgende pakket dem, så det er nemmest for dig at vælge hvor vi skal tage fat. Vores kompetencer er mange, men vi har naturligvis valgt at fokusere på de typer vi er bedst til.

Med mere end 10 års erfaring i online marketing har vi de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe dig og din virksomhed i gang, eller videre. Vi beskæftiger os med mange ting, men er bedst til følgende:

Google AdWords, Søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, Ny hjemmeside, Ny webshop, Google Analytics rådgivning, Emballage rådgivning, Tryksager, Konverteringsoptimering, Professionel afrapportering

Derfor skal du vælge os som dit marketing bureau

Hvis du er træt af at være en del af over 1.000 andre kunder, at skulle vente i kø på telefonen eller at have alt for mange kontaktpersoner tilknyttet din online marketing…. ja så skal du vælge os. Vi er et lille, personligt og et yderst effektivt online marketing bureau i København, der går efter at give vores kunder den bedste oplevelse og service hver gang. Hos os får du altid din egen personlige rådgiver der involverer sig 100% i dine marketing tiltag. Vi arbejder effektivt og vender altid hurtigt tilbage når vores kunder henvender sig.

Vi holder til i Hvidovre, der ligger ca. 8 km fra København, men vi servicerer kunder i hele Danmark og kører også gerne din vej forbi, hvis du skulle få lyst til at starte et eventuelt samarbejde op med os. Her er afstanden ikke vigtig, og fremadrettet kan meget af arbejdet foregå online, over telefonen eller ved hjælp af videoopkald eller lign… Det er fordelen ved online marketing!

Online marketing kræver sparring og rapportering

Hos os sætter vi en ære i at involvere vore kunder om udviklingen i deres online marketing. Det gør vi ved en professionel og overskuelig afrapportering, der gør det nemt for vores kunder at få et overblik over alverdens vigtige data som eksempelvis trafikkilder, konverteringrater, omsætningstal eller forbrug fra eksempelvis Google AdWords eller Facebook.

Så har du brug for sparring angående din online forretning, eller har du mere konkrete spørgsmål til vores produkter eller ydelser, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen, eller mail.

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!