VIL DU VIDE MERE?

LÆS HVEM DER ER BAG VIRKSOMHEDEN

VI ER HAARDENG MARKETING


Haardeng Marketing ApS er startet som en lille virksomhed, bestående af 2 brødre med hver 10 års erfaring i forskellige store webbureauer. Formålet er at simplificere tråden; ”Fra ide til Lancering”. Ofte er det nemlig her at tingene går galt, da forventningerne næsten aldrig bliver afstemt, kunde og bureau imellem. I vores optik er der altid for mange ”kokke” omkring den varme grød og alt for mange personer og afdelinger der involverer sig i dit projekt… Alt det har vi fjernet og istedet finder du hos os, et full-service online marketing bureau der kan hjælpe dig hurtigere og mere effektivt videre. Vi ved, at du vil få meget mere ud af, kun at have 1 kontaktperson gennem hele processen.

Hos os administrerer vi alt fra de simple små rettelser på hjemmesider eller webshops, til de store omfattende SEO strategier med søgeords- og tekniske analyser og kompleks afrapportering. Vores mål er nemlig at gøre det nemt for alle, ved at give dig muligheden for, kun at have 1 sted at skulle ringe eller skrive til, når du har brug for sparring eller hjælp til dine online indsatser.
VORES VISION: At være den mest pålidelige, seriøse, gennemsigtige og præcise leverandør af online marketing ydelser.

KRISTIAN LARSEN


Google AdWords
Søgemaskineoptimering
Konverteringsoptimering

“Min største styrke er min kreativitet og min måde at “tænke ud boksen” på. Jeg er fokuseret, præcis og kvalitetsbevidst og har en høj loyalitet og forpligtelse til det arbejde jeg udfører.”

HER ER VORES VÆRKTØJSKASSE

Vi anvender kun de mest populære og sikre løsninger i vores arbejde og holder os altid 100% informeret om de nyeste opdateringer.

LØSNINGER OG PARTNERE

KVALITET OPEN SOURCE GENNEMSIGTIGHED FULD ADGANG

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!