OPRET VIRKSOMHED PÅ FACEBOOK

Nemt, billigt og helt uden bindinger

KONTAKT OS

Få oprettet din virksomhed på Facebook

Få oprettet en professionel profil på de sociale medier, der er grundstenen for succes og eksponering. Det giver din virksomhed et professionelt udtryk, der samtidig holder fast i dine kunder.

På de sociale medier gælder det om at være tilstede, og hele tiden gøre opmærksom på sine ydelser og produkter. Det kræver en professionel opsætning af kampagnen, den rette strategi, professionelt grafisk materiale med det rette budskab og den rette erfaring for at få det til at lykkes. Vi kan hjælpe dig med opsætning og produktionen af alle elementerne, og sørger samtidig også for, at budskabet når ud til det rette publikum.

Lad os stå for eksponeringen af dine ydelser eller produkter

Vi er et full-service online markedsføringsbureau og er derfor også eksperter i annoncering på de sociale medier. Vi tilbyder at hjælpe dig med en korrekt og præcis opsat Facebook kampagne, opsat til målrettet at gå efter de brugere der har eller burde have en interesse i dine produkter eller ydelser.

Med en præcist opsat Facebook eller Instagram annoncering øger det dine muligheder, for at dele dit budskab til de rette mennesker. Vi sørger for alt det praktiske i baggrunden og holder hele tiden øje med kvaliteten, effektiviteten og interaktionen i din kampagne. På den måde kan du få tid til det du er bedst til, og samtidig opretholde den rette service til din kunder og besøg.

Eksponering af dine produkter eller ydelser
Vi sørger for at forøge eksponeringen af dine ydelser eller kompetencer, og analyserer samtidig hvordan din målgruppe modtager dem.
Konkurrencer på de sociale medier
Få professionel hjælp og rådgivning til opsætning og afvikling af en konkurrence. Med den rette strategi og indsigt i sociale medier, kan vi nemt skabe fokus på dine produkter eller ydelser, og øge interaktionen med brugerne.
100% administration og support
Som eksperter i markedsføring på de sociale medier, tilbyder vi en 100% administration, support og rapportering af alle dine konti på de sociale medier.

Vi har mange års erfaring på de sociale medier og sidder til daglig med opsætningen af forskellige virksomheders Facebook profiler. Derfor kan du trygt kontakte os såfremt du har brug for at komme i gang med Facebook.

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!