USABILITY TEST AF HJEMMESIDE

Altid en god investering

KONTAKT OS

Få en professionel usability test af din hjemmeside

De fleste virksomheder i dag har allerede en hjemmeside, eller en webshop tilknyttet sin virksomhed. Men virker den? – eller kunne den virke bedre? – Det er nogen af de svar man får, når man starter en usability test af sin hjemmeside op. Her gennemgår man nemlig alle de elementer hjemmesiden består af og tester dem, blandt meget andet, igennem for fejl.

Så snart en hjemmeside går online, skal den passes og plejes, opdateres og justeres… men i mange tilfælde finder man aldrig tiden til det, da hverdagen kan gå hurtigt. Derfor er en test af eget website en rigtig god ide. Her får man andre og mere objektive øjne på og alle links, sider og menuer bliver gennemgået.

Designet skal tale til dine kunder

Ud over alle de tekniske ting en hjemmeside består af er der også selve designet der skal kigges på. Det kan være der er for langt til de konkrete beskeder, eller at den konverterende knap er svær at finde. Ejere af hjemmesider der ikke har styr på denne del oplever ofte, at konverteringerne udebliver, at telefonen ikke ringer eller at man ikke får de henvendelser man havde håbet på. Det er ikke altid at man som ejer selv kan se fejlene eller hvilke muligheder der ligger i en korrekt optimeret hjemmeside.

I en usability test gennemgår man hele kundeflowet… fra forside og til kontaktside, eller til indkøbskurven. Det handler om at finde den rette opbygning, bygget på den rigtige rækkefølge. Er der eksempelvis billeder der forvirrer mere end de gavner, links der sender folk ud af hjemmesiden, eller er der tale om deciderede kode fejl? – alle disse ting vil man have gennemgået i et korrekt usability projekt.

Hos Haardeng Marketing har vi mange års erfaring når det kommer til usability, konverteringsoptimering og webdesign generelt. Vi kan derfor hjælpe dig med at få det helt rigtige udtryk på din hjemmeside, eller din webshop.

En usability test kan godt betale sig

En korrekt konverterende hjemmeside, eller webshop kan godt betale sig i det lange løb. Bruger du eksempelvis markedsføringskroner på Google AdWords, Facebook annoncering eller søgemaskineoptimering kræver det, at dit website konverterer. Ellers så mister du penge, da manglen på henvendelser kan blive dyrt.

Vi tilbyder en gennemgang af dit design, brugervenligheden og opbygningen. Da vi er et full-service markedsføringsbureau, er vores mål at give dig og din virksomhed den bedste rådgivning når det kommer til online marketing. Vi har derfor stor erfaring indenfor gennemgang af hjemmesidens funktioner, brugervenlighed og meget mere. Ring eller skriv derfor til os, hvis du har behov for sparring, priser eller hjælp til design, opsætning eller usability test af din hjemmeside.

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!