WORDPRESS HJEMMESIDE

Inklusiv opsætning, support og lancering

KONTAKT OS

Prisen på en WordPress hjemmeside afhænger af features og omfang

En ny hjemmeside i WordPress kan være nem at starte op, men svær efterfølgende at tilpasse, hvis man ikke har styr på det cms der ligger bag. Mange går direkte efter den billigste skabelon eller template, i håbet om, at de på den måde kan holde omkostningerne nede. Det er desværre ikke altid sådan det hænger sammen.

Så snart en skabelon er installeret, skal design og funktionalitet nemlig tilpasses så hjemmesiden afspejler dine ydelser eller produkter. Det er her tiden nemt løber fra mange nyopstartede virksomheder.

Prisen på en færdiglanceret wordpress hjemmeside (lavet af et bureau) afhænger derfor altid af omfanget, skabelonen samt hvilke ekstra features du vil have med.

WordPress navigationen kan være svær at mestre

Så snart wordpress og en eventuel skabelon er installeret gælder det om at komme i gang med indhold, farver, struktur, navigation og meget mere. Her bliver det for mange et uoverskueligt projekt der ender med at gå i stå. Navigationen i det medfølgende cms er nemlig ikke “bare lige” til at finde rundt i.

Med mere end 20 menupunkter som standard åbner wordpress nemlig op for et utal af muligheder, hvilket for erfarne brugere er helt perfekt, men for nybegynder kan være en jungle… fordi hvor skal man starte? – og hvor kan det gå galt?

Vi har mere end 10 års erfaring i wordpress hjemmesider

Set i lyset af ovenstående, skal du derfor tage en beslutning inden du går i gang. Vil du selv ofre tiden på at lave din hjemmeside færdig, eller vil du have professionelle designere til det? Vi har den erfaring der skal til for at kunne lancere din nye hjemmeside hurtigt, effektivt og efter din ønsker for design.

På den lange bane kan det vise sig at være en god investering for dig, da du kan bruge tiden på dit arbejde istedet for på webdesign.

Kontakt os derfor helt uforpligtende og hør mere priser og om hvilke muligheder du har med en ny hjemmeside designet hos os. Vi har ingen bindinger og overdrager gerne det færdige arbejde til dig efterfølgende.

LAD OS TAGE EN SNAK PÅ OM DIT NÆSTE PROJEKT!